Featured β€” 15 February 2017

Iata ca ne apropiem de cea de-a VI-a WinterTri Challenge, eveniment ce se va desfasura in 18 februarie la Izvorani. Dupa cateva editii in care zapada a lipsit cu desavarsire, anul acesta avem, in sfarsit, parte de un peisaj alb πŸ™‚ Vremea se anunta frumoasa in ziua competitiei, in jur de 4 grade cu plus, cu soare si ceva nori trecatori. 

WinterTri 2017 aduce o serie de noutati in ceea ce priveste traseul de bicicleta, zona de tranzitie, sosirea la proba de duatlon, un punct de cronometraj la ciclism.

  1. Traseul probei de bicicleta cuprinde, mai nou, o portiune off-road de aproximativ 1.8km. Odata cu adaugarea acestei portiuni s-au marit distanta de parcurs si numarul de ture, respectiv 14km in loc de 12km si 3 ture in loc de 2 cat a fost in anii precedenti.
  2. In premiera anul acesta va exista un punct de cronometraj fix la proba de bicicleta pentru a se contoriza numarul de ture realizat de fiecare participant.
  3. Fluxul evenimentului devine mult mai eficient datorita mutarii zonei de tranzitie langa bazinul de inot. Intersectarile dintre participanti si spectatori sunt eliminate.
  4. Finis-ul la proba de duatlon va fi la intrarea in complexul sportiv dupa parcurgerea celei de a doua ture la alergare, in dreptul arcadei Bellotto (acolo va exista si un punct de cronometraj electronic). 

Ce mai, incepem sezonul competitional in forta! Sunteti pregatiti de start? πŸ™‚

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *