START

Pentru ca sunteti foarte multi cei care veniti acum la primul triatlon si pentru a intelege cat mai bine tot mecanismul de participare, bucurandu-va de o cursa deosebita, v-am pregatit aceasta sectiune cu informatii detaliate. Asigurati-va ca cititi totul cu atentie,  veniti sa va ridicati kitul in cadrul programului de joi si vineri. Veniti sambata din timp la Izvorani si nu ratati sedinta tehnica.

[programul detaliat aici]

Consultati si descarcati:

  • grila cu impartirea pe cele doua starturi >> 11:00 – triatlon individual cu numerele intre 1-140 si triatlon stafeta cu numerele intre 501-530 si  >> 11:30 – triatlon individual cu numerele de la 141 in sus), triatlon stafeta (cu numerele de la 531 in sus) si toti participantii la duatlon (individual & stafeta)
  • grila cu impartirea pe culoare, la inot, pentru participantii la triatlon individual si stafeta.

 

 << Grila start + impartire pe culoare inot triatlon individual >>

<< Grila start + impartire pe culoare inot triatlon stafeta >>

<< Grila start Duatlon individual >>

<< Grila start Duatlon stafeta >>

Concurentii la duatlon vor avea la dispozitie vestiarele si dusurile de la Sala Polivalenta. Concurentii la triatlon vor folosi vestiarele si dusurile de la Bazinul de inot.

ATENTIE! Pentru ca exista concurenti care fac parte dintr-o stafeta si participa si la individual, am facut in asa fel incat sa aveti starturile in acelasi timp (aceste cazuri sunt marcate cu rosu in grile).

Fiecare culoar are alocat un numar de 13-19 participanti/grupa de start. Acest lucru nu inseamna ca vor inota in acelasi timp toti cei 13-19, avand in vedere ca inotul e ultima proba (dupa alergare si ciclism). Estimam un numar maxim de 5-10 participanti/culoar/grupa de start.

OBSERVATII SI SFATURI!

Veniti sambata dimineata din timp. Nu parcati pe locurile interzise! Nu parcati lateral stanga & dreapta (la intrarea in baza), pe traseul de ciclism.

VENITI LA SEDINTA TEHNICA! Vom trece in revista cele mai importante reguli si informatii.

In zona de tranzitie se intra numai si numai in baza numarului de concurs de la ciclism si alergare. Cand intrati sa lasati bicicleta, trebuie sa aveti prins numarul ei (cel negru) in fata, pe ghidon (primiti soricei in kit). Nu veti putea iesi din zona de tranzitie daca nu aveti casca pe cap, legata. Cand luati bicicleta, dupa concurs, trebuie sa prezentati obligatoriu numarul de la alergare. Altfel nu o veti putea scoate din tranzitie.

La proba de alergare, in talie, in fata, trebuie sa aveti numarul de alergare. La proba de ciclism, trebuie sa aveti in fata, pe bicicleta, numarul de bicicleta si, in spate, cu elastic, numarul de alergare.

Cum se prinde numarul la bicicleta?

Winter Tri 2014 - cum se prinde numarul la bicicleta

Cu ce bicicleta puteti sa participati?

Cu orice fel de bicicleta. Recomandam MTB cu slick-uri sau cyclocross (daca se patreaza traseul uscat, fara zapada/apa). Dar nu va interzicem cursierele, bicicletele pliabile sau oricare alta bicicleta care respecta definitia 🙂 [BICICLÉTĂ, biciclete, s. f. Vehicul cu două roți, pus în mișcare prin două pedale acționate cu picioarele și folosit, de obicei, pentru transportul unei singure persoane. ◊ (Rar) Bicicletă-tandem = bicicletă pentru două persoane, fiecare acționând câte o pereche de pedale. — Din fr. bicyclette.]

Interzise: bicicletele cu motoare/motorase si/sau baterii.

Vor exista zone special amenajate pentru schimb stafete. S1: Schimb triatlon si duatlon alergare-ciclism, chiar langa arcada de start (acolo vor astepta ciclistii). S2: Schimb triatlon ciclism-inot, in holul de la intrarea in bazin (acolo vor astepta doar inotatorii). S3: Schimb duatlon ciclism-alergare – la iesirea din tranzitie, langa Sala Polivalenta (acolo vor astepta alergatorii din tura 2).

Cum arata numerele de concurs?

[negru – ciclism duatlon si stafeta] [visiniu – alergare triatlon stafeta] [verde – alergare triatlon individual] [bleu – alergare duatlon individual si stafeta]

numere concurs Winter tri 2014

CIPUL este tip bratara si trebuie sa il prindeti la glezna. Cipul se returneaza la sfarsitul cursei.

Pentru cei care participa la stafeta:

  • predarea stafetei la triatlon & duatlon – de la alergare la bicicleta se face predand coechipierului din S1 cipul
  • predarea stafetei la triatlon – de la bicicleta la inot se face predand coechipierului din S2 cipul
  • predarea stafetei la duatlon – de la bicicleta la alergare 2 se face predand coechipierului din S3 cipul

Participantii la triatlon individual care fac parte si dintr-o stafeta trebuie sa poarte ambele cipuri si ambele numere de alergare. Predarea stafetei in acest caz se face predand cipul si numarul de alergare.

La inot purtati cipul tot la picior. Aveti grija sa il prindeti bine, sa nu il pierdeti in bazin. Cand intrati la inot, trebuie sa treceti obligatoriu prin vestiar si dus. Se intra in bazin numai pe la capatul amenajat si se iese prin acelasi loc. Este obligatorie purtarea castii de inot, inscriptionata, pe care o primiti in kitul de concurs (triatlon individual – casca galbena; triatlon stafeta – casca alba).

Aveti obligatia sa va numarati singuri turele – bicicleta (doua bucle), a doua alergare la duatlon (sapte ture teren), inot (10 bazine).

Sustinatorii si spectatorii sunt rugati sa respecte fluxul indicat de voluntari. Nu vor avea acces in zona de tranzitie. Usa principala, de la intrarea in bazin este destinata exclusiv participantilor. Sustinatorii pot intra in tribune numai pe usa din spate, de langa arcada de start.

Premiere & Pasta Party & Tombola

Rezultatele intermediare (fara timpii pe fiecare proba) vor fi publicate in termen de 30 de minute dupa ce ajunge la finish ultimul participant, in Sala Polivalenta. Rezultatele cu timpii intermediari vor fi publicate pe site.

Dupa ora 14:00, ne revedem in Sala Polivalenta  – unde va avea loc Pasta Party, festivitatea de premiere si tombola. Fiecare participant, in baza numarului de concurs, va primi o portie de paste (pentru a ridica pastele trebuie sa prezentati obligatoriu numarul de concurs – cel de la alergare).

Bucurati-va de infrastructura deosebita, de frumusetea traseelor si de inotul in bazin. Bucurati-va de aceasta prima ocazie de a va intalni cu prietenii si de a va face noi prieteni.

Sustineti cele doua fundatii beneficiare: HOSPICE si CHANCE FOR LIFE

Share