Harta traseu

Noutati traseu WinterTri 2017:

  1. Traseul probei de bicicleta cuprinde, mai nou, o portiune off-road de aproximativ 1.8km. Odata cu adaugarea acestei portiuni s-au marit distanta de parcurs si numarul de ture, respectiv 14km in loc de 12km si 3 ture in loc de 2 cat a fost in anii precedenti.
  2. In premiera anul acesta va exista un punct de cronometraj fix la proba de bicicleta pentru a se contoriza numarul de ture realizat de fiecare participant.
  3. Fluxul evenimentului devine mult mai eficient datorita mutarii zonei de tranzitie langa bazinul de inot. Intersectarile dintre participanti si spectatori sunt eliminate.
  4. Finis-ul la proba de duatlon va fi la intrarea in complexul sportiv dupa parcurgerea celei de a doua ture la alergare, in dreptul arcadei Bellotto (acolo va exista si un punct de cronometraj electronic). 

Startul pentru toate cursele se va da din incinta complexului olimpic – din fata intrarii in bazin. Traseul de alergare ramane separat de cel de bicicleta. Mentionam si aici ca sunt acceptate doar bicicletele MTB. Finisul este in bazinul acoperit, dupa terminarea probei de inot pentru triatlon si afara pentru duatlon.

Alergarea se va face in padure, pe suprafata de pamant, poteci si drum forestier. Va recomandam incaltaminte de trail.

Proba de bicicleta se va desfasura pe plat, drum forestier, drum pietruit si drum asfaltat. Atentie! La bicicleta aveti de parcurs 3 ture. Casca de protectie este obligatorie!

La proba de inot, alocarea se va face la fata locului, in ordinea sosirii in bazin. Fiecare participant are datoria de a-si numara turele. Aveti de inotat 500m. Este obligatoriu ca toti participantii sa treaca prin dus. Bagajele se vor depozita in locul special amenajat din interiorul bazinului (niciun bagaj nu va fi lasat in vestiar) si se vor prelua imediat dupa finish. Fiecare participant va primi un sac pentru depozitare echipament.

La triatlon individual vor fi mai multe starturi, diferentierea facandu-se in baza timpul estimat la completarea formularului de inscriere sau timpul obtinut la competitii asemanatoare. Lista de start poate fi consultata in sectiunea Lista de start.

Zona de tranzitie se muta in spatele bazinului de inot astfel ca nu va mai fi nevoie sa parcurgeti o distanta asa mare din tranzitie pana la bazin.

La stafeta, schimbul se va face in zone special marcate. Acestea pot fi identificate pe harta (1, 2 si 3).

[click pe harta pentru a o mari]

 

Share