Featured — 26 January 2017

De vreo patru incoace ne bucuram impreuna cu MosIonRoata de aventura #WinterTri.
Sunt alaturi de noi nu doar ca parteneri tehnici, ci traiesc acest eveniment sportiv si din postura de participanti.

Atentie! Urmeaza o serie valoroasa de tips & tricks pentru proba de bike WinterTri 2017 😉

WinterTri Challenge este un concurs de triatlon atipic, ordinea probelor de participare fiind diferita fata de un concurs organizat dupa regulile generale ale acestui sport. In mod normal, ordinea probelor in cadrul unui concurs de triatlon este inot-ciclism-alergare. La Izvorani ordinea va fi alergare-ciclism-inot. Trebuie sa va dozati efortul in functie de aceasta configuratie.

Nivelul de adrenalina va fi mare, se lua startul in forta, dar daca nu ati mai participat la acest concurs nu fortati, mentineti nivelul de efort la alergare undeva la 75-80%, altfel riscati sa fiti foarte obositi la proba de ciclism.

Nu stim la ce sa ne asteptam in luna februarie. Poate ploua, dar la fel de bine poate ninge. Daca ne raportam la editiile trecute, de fiecare data a fost cel putin frig si vant. Prin urmare, alegeti cu grija echipamentul de concurs sa luati in calcul mai multe scenarii pentru ziua concursului.

In functie de vreme, proba de ciclism poate rezerva si alte surprize, cum ar fi sleaurile. Aveti mare grija cum treceti dintr-o parte intr-alta. O alta situatie ce va poate pune la grea incercare rezistenta este zapada afanata. Daca va ninge, vor exista multe momente in care va trebui sa luati bicicleta in spinare si sa fugiti cu ea!

Continuarea pe http://blog.mosionroata.ro/2017/01/26/ce-trebuie-sa-stii-despre-proba-de-ciclism-de-la-wintertri-challenge/

 

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *