Featured — 16 February 2017

Ca sa incepem sezonul competitional in forta, va lasam aici cateva dintre cele mai importante puncte pe care sa le aveti in vedere la WinterTri Challenge 2017 pentru a avea o experienta placuta:

1. Vineri, 17 februarie, intre 12.00-20.00, ne intalnim in magazinul Intersport din Mall Promenada (metrou Aurel Vlaicu) la predarea kiturilor de start. Program AICI.

2. Ziua evenimentului, 18 februarie. La triatlon individual vor exista trei starturi separate:

  • 10:30 START 1
  • 11:15 START 2
  • 12:00 START 3

Consultati lista de start pentru detalii.
12:45 START 4 – participantii la triatlon stafeta + duatlon individual si stafeta. Este foarte important sa luati startul la ora la care sunteti programati.
Intre 8.30 si 10.00 – depozitarea bicicletelor in zona de tranzitie pentru toti participantii, indiferent de ora la care iau startul. 

3. Traseul de anul acesta vine cu ceva noutati. Le descoperiti pe toate AICI. Am desenat si o harta unde aveti traseul complet. La proba de bicicleta aveti de parcurs 14km – 3 ture. Singurul tip de bicicleta admis este MTB. Detalii despre starea traseului la 15 februarie in sectiunea Info utile.

4. Rezultatele se vor afisa in timp real pe site aici.

5. Vizitati si pagina cu regulamentul pentru a fi la curent cu toate detaliile desfasurarii competitiei.

6. Am creat pentru voi o pagina speciala cu Info utile unde veti gasi ultimele noutati si detalii importante despre cursa de sambata.

7. Avem premii frumoase de la partenerii nostri Intersport, Aventuria, Centrul Bio Focus, Sport Displays, Trisport, Ricomed. Pe toate le descoperiti in pagina categorii si premiere.

8. Daca veniti cu masina personala la WinterTri sa stiti ca puteti parca exclusiv in afara complexului, pe partea dreapta a drumului.  

9. Pastram traditia si la final de cursa o sa ne bucuram de o portie de paste oferite de Barilla.

10. Ne vedem cu energie si forte proaspete la start!

WinterTri Challenge este un eveniment cu traditie organizat de smartatletic team. Multumim tuturor partenerilor care sprijina aceasta competitie:

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *