Ghid de participare

Dragi parinti,

Ne aflam intr- un moment important din istoria sportului romanesc si a triatlonului in mod special. Cu totii simtim ca practicarea sportului de masa a inceput sa fie ceva obisnuit. Deja ni pare normal ca, din ce in ce mai multi dintre noi, sa participam la tot felul de competitii sportive pentru amatori. Este si firesc sa fie asa: sportul ne ajuta sa traim sanatos, sportul ne aproprie pe unii de altii si, in final, sportul ne face mai fericiti si mai impliniti.

Este un pas firesc ca noi, odata deveniti parinti activi, sa ne incurajam si copiii sa ne urmeze. Competitiile pentru copii au cunoscut si ele in ultimul an o crestere neasteptata. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Cred ca e important ca noi, ca parinti, sa fim atenti la cateva lucruri:

  • copiii au nevoie de la noi de incurajari si de sustinere. Haideti sa ii aplaudam si sa le transmitem numai energie buna cand concureaza si nu numai!
  • sportul este un mijloc prin care putem insufla copiilor un set de valori. Haideti sa ii ajutam sa invete ce inseamna fair-play-ul, ce inseamna corectitudinea, sa invete sa-si respecte advesarii. E timpul sa fim modele pentru ei si sa nu fim noi primii care incalca aceste principii.
  • competitiile sportive sunt create pentru a fi distractive. Haideti sa fim relaxati, sa ne distram si sa ne bucuram de timpul pe care il putem petrece alaturi de copiii nostri.

Va multumesc,

Silviu Martin

Project Manager “Start Campioni la Triatlon”

Am creat un Ghid de Participare in care am incercat sa includem cateva dintre informatiile esentiale participarii. Cititi-l cu atentie si transmiteti-ne daca ne-a scapat ceva.

Il puteti descarca in continuare: Ghid participare Start Campioni la Triatlon

Share