Regulament

REGULAMENTUL OFICIAL de organizare si desfasurare a evenimentului “Promenade Run – 2018’’, 15 septembrie 2018, Mamaia, Constanta

I. ORGANIZATORUL BEACH RUN SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia ”Promenade Run – 2018” denumita in cele ce urmeaza “Competitia” este organizata de catre Asociatia Club Sportiv Smart Atletic, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Hagi Moscu Maria nr 1, apartament nr 1, cod unic de inregistrare 30822917, inregistrata in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor nr 159/24.12.2004, reprezentant legal STOICA VLAD-CONSTANTIN, in calitate de Presedinte si are drept scop promovarea triatlonului ca sport de masa si promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos.

Participantii la “Competitie” sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial al Competitiei (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul http://trichallenge.ro/promenaderun si la locul de desfasurare a Competitiei.

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei in vigoare aplicabile si sa semneze declaratia pe proprie raspundere pusa la dispozitie de catre Organizatori cu ocazia inscrierii, precum si in ziua concursului, la momentul validarii inscrierii.

II. DATE DESPRE EVENIMENT

II.1. DATA DESFASURARII: 15 septembrie 2018 II.2. LOCUL DESFASURARII: Mamaia, Constanta II.4. TIPUL COMPETITIEI: competitie de alergare pe promenada si plaja din Mamaia, Constanta

III. MECANISMUL COMPETITIEI. CONCURENTII

III.1. Competitia se va desfasura, conform programului afisat pe site-ul oficial, pe promenada din Mamaia, Constanta, si este deschisa oricarei persoane cu varsta cuprinsa intre 14 si 60 de ani, care se inscrie online si urmeaza toate procedurile de validare.

III.2. INSCRIEREA SI VALIDAREA: III.2.1. Pentru a participa la Promenade Run, concurentii trebuie sa aiba minim 14, maxim 60 de ani si sa indeplineasca in mod cumulat urmatoarele proceduri de validare: a) sa se inregistreze pe site-ul oficial, prin completarea formularului de inscriere cu datele personale (nume si prenume, sex, varsta implinita la data evenimentului, telefon, e-mail, localitatea, compania) si alte date de referinta; b) sa achite taxa de participare aferenta perioadei in care s-a inscris, in termen de 3 zile (72 ore) lucratoare; in caz contrar, inscrierea online se anuleaza automat;
c) sa completeze declaratia pe proprie raspundere furnizata de organizatori, prin care declara ca sunt apti de efort fizic sustinut, cunosc si isi asuma eventualele riscuri ale acestui tip de alergare si ca inteleg ca organizatorii nu sunt raspunzatori in nici un fel pentru oricare din situatiile mentionate la punctul III.6.10, din Regulament si in general pentru niciun eveniment sau actiune a unor participanti sau terte persoane care ar putea vatama in vreun fel pe oricare dintre concurenti. d) sa se prezinte in perioada stabilita de organizatori pentru preluarea kitului de competitie, cu declaratia pe proprie raspundere completata si cu un act de identitate; e) sa se prezinte la start in ziua competitiei si sa ia startul la ora exacta (care va fi furnizata de organizator, pe site-ul oficial si prin informare personala, pe e-mail). III.2.2. Inscrierile vor fi limitate. Numarul maxim de locuri la acest eveniment este de 200, organizatorii putand introduce praguri pe fiecare perioada/sub-perioade. Ultima zi in care se pot face inscrieri online (in limita locurilor disponibile) este miercurii, 12 septembrie 2018. Dupa aceasta data, doritorii se pot inscrie la fata locului in ziua de sambata, 15 septembrie, in limita locurilor disponibile. III.2.3. Concurentii care s-au inscris, au achitat taxa de participare si au primit validarea inscrierii se pot retrage din competitie, dar taxa de participare nu va putea fi returnata. III.2.4. Locul/locurile nu este/sunt transmisibil/e. III.2.5. Concurentii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament, acceptarea acestuia fiind considerata a fi exprimata de catre fiecare concurent in parte ca efect al inscrierii in competitie pe site-ul oficial. III.3. TAXELE DE PARTICIPARE III.3.1. Exista o singura taxa de participare de 60 lei pentru participantii care nu sunt din municipiul Constanta. Pentru participantii din municipiul Constanta taxa este gratuita, odata cu dovada rezidentei trimise pe adresa de e-mail inscrieri@smartatletic.ro.

Pentru concurentii care se inscriu la fata locului, taxa este de 70 lei/persoana si NU include tricou tehnic personalizat

III.3.2. Taxa de participare se poate achita online sau prin transfer bancar: Beneficiar: Asociatia Smart Atletic, Cont: RO26 BACX 0000 0010 0068 9000, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Nicolae Titulescu Descriere plata: Promenade Run [Nume Prenume]

III.3.3. Taxa de participare trebuie achitata in maxim 3 zile lucratoare de la completarea formularului de inscriere. In caz contrar inscrierea va fi anulata. III.4. KITUL DE COMPETITIE Fiecare participant validat va primi un kit de competiție, care consta in: PRODUSE • Tricou tehnic personalizat • Numar de participare • Cip cronometrare de unica folosinta • Medalie finisher • SERVICII • Traseu marcat • Asistenta medicala in caz de nevoie • Punct de refresh la finish

III.5. CATEGORII – SE PREMIAZA DOAR CATEGORIA OPEN locurile 1-3, Feminin/Masculin

III.6. SISTEMUL DE START & CRONOMETRARE III.6.1. Pentru acesta competitie va fi folosit un sistem electronic de cronometrare cu cipuri de unica folosinta.

III.6.2. Cronometrarea se va face la secunda. In cazul in care doi concurenti ajung in acelasi timp la finish, unul va primi locul X, iar celalalt locul X+1 in mod aleator. III.6.3. Clasamentul va fi alcatuit pe baza timpului brut, diferenta dintre momentul startului oficial si trecerea liniei de sosire. III.6.4. Startul oficial va fi dat SAMBATA 15 septembrie 2018. III.6.5. In timpul alergarii, fiecare participant trebuie sa respecte regulile elementare de fairplay. Orice tentativa de agatare/intimidare a adversarilor va fi pedepsita cu secunde de penalitate (intre 10 si 80 secunde) sau cu eliminare din competitie. III.6.6. In cazul in care unei persoane i se face rau/prezinta semne de ameteala/orice problema, voluntarii si echipajele tehnice vor raporta in cel mai scurt timp comandamentul de organizare si echipajele medicale. III.6.7. Dupa trecerea liniei de finish, concurentii vor primi medalia de finisher. III.6.08. Este strict interzisa participarea la acest eveniment in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina din competitie orice persoana care este suspecta si care poate pune in pericol siguranta generala a evenimentului si/sau siguranta celorlalti participanti. III. 6.09. Organizatorii nu sunt si nu vor fi responsabili pentru orice eveniment sau actiune care are ca efect: a) accidentarea, loviri, vatamari sau decese ale participantilor in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei; b) distrugerea sau pierderea oricaror bunuri sau obiecte personale ale oricarui concurent in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei; c) prejudicii, pagube, indiferent de natura acestora, sau orice pierderi materiale, suferite de catre oricare concurent in timpul si ca urmare a desfasurarii competitiei; d) intarzierea sau imposibilitatea de inscriere in competitie ca urmare a unor defectiuni tehnice ale site-ului oficial independente de vointa organizatorilor; e) imposibilitatea de a accesa site-ul competitiei ca urmare a unor motive tehnice independente de vointa organizatorilor.

IV. PREMIILE Vor fi premiate locurile 1,2,3 Femini/MasculinI la open. Nu se premiaza categoriile de varsta, crosul fiind unul cu participare redusa. Premiile constau in cupe, diplome si produse. Pentru evitarea oricarui dubiu, criteriul de acordare a premiilor vizeaza abilitatile si perspicacitatea concurentilor manifestate in timpul competitiei.

V. ALTE DISPOZITII
V.1. Pastrarea curateniei in zona de Start, Finish, traseu este obligatorie.
V.2. Organizatorii vor comunica pe site-ul oficial, precum si direct, fiecarui participant (email/telefon) regulile interne de ordine si securitate. Respectarea acestora este obligatorie. Orice abatere, in functie de gravitatea acesteia va fi sanctionata de catre organizatori cu: a) avertisment b) penalizari c) eliminare din competitie
V.3. Manifestarile lipsite de fairplay la adresa participantilor la acest eveniment sportiv sunt interzise. In cazul in care vor fi constatate, ele vor fi sanctionate conform art. VI.2.
V.4. Prezentul Regulament poate suferi modificari, actualizari. Acestea vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului si/sau pe celelalte canale de comunicare: facebook, newsletter, telefon.
V.5. Ca efect al inscrierii in competitie pe site-ul oficial fiecare dintre concurenti isi exprima acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea de catre organizatori a datelor lor cu caracter personal. Organizatorii garanteaza confidentialitatea acestor date si isi rezerva dreptul de a folosi aceste date doar in scopul desfasurarii de activitati in legatura cu desfasurararea competitiei.

VI. DISPOZITIE FINALA
Toti participantii, organizatorii si partenerii au in vedere, prin acest eveniment atingerea unui inalt grad de sportivitate, o competitie in care sa primeze fair-playul si voia buna