Inscriere

INSCRIERILE LA CAMPIONATUL NATIONAL DE AQUATLON DIN CADRUL TRICHALLENGE MAMAIA 2018 SUNT DESCHISE!
 
Update, ora 14:00, 19 decembrie: HAPPY REGISTRATION DAY se va prelungi pana pe 19 decembrie, ora 23.59.

Termenul limita pentru inscrieri online este data de 10 septembrie, ora 23:59. Pentru inscrieri la fata locului, consultati Programul Oficial.

Inscriere CN AQUATLON

Inscrierile la CN Aquatlon (copii, cadeti, juniori si elite) se fac exclusiv prin cluburi afiliate FRTRI. Va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa contact@smartatletic.ro si veti primi linkul special de inscriere.

Taxa de participare este 30 lei/persoana, exceptie fac sportivii din lotul national de aquatlon care beneficiaza de inscriere gratuita.

Inscriere aquatlon amatori

Inscrierea se face prin completarea formularului online

Taxe de inscriere:

 • 18 DECEMBRIE – Happy registration day – 50 lei;
 • incepand cu 19 decembrie taxa va fi de 80 lei/participant (pana la 31 mai), respectiv 100 lei/participant (1 aprilie – 10 septembrie).
Aveti in vedere si urmatoarele aspecte:
 • taxa de participare trebuie achitata in maxim 3 zile lucratoare de la completarea formularului online. In caz contrar inscrierea va fi anulata;
 • locurile nu sunt transmisibile, taxele de participare nu sunt transferabile si nici returnabile;
 • daca exista o situatie aparte (un caz de urgenta/accidentare/imposibilitate motivata de participare), locul poate fi transmis unei alte persoane; taxa de transfer in acest caz este de 10 lei.

Potrivit Regulamentului FRTRI (Federatia Romana de Triatlon), fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Licenta poate fi emisa:

 • pentru un an (si poate fi obtinuta prin completarea anexei 7 si achitarea sumei de 50 lei) sau
 • pentru o zi (costul acesteia este de 10 lei si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a inscris). Aceasta taxa va fi achitata direct de participant la fata locului (in cazul in care nu are legitimatie pe un an deja emisa si vizata).

Important! Nu se vor elibera licente pe 2018 fara aviz medical, nici pentru sportivii amatori! Cei care au legitimatie emisa in anii precedenti trebuie sa vizeze legitimatia pe 2018, taxa anuala fiind de 50 lei.

Modalitati de plata

 • online cu card bancar – solicitati linkul pentru acest tip de plata odata completat formularul de inregistrare;
 • transfer bancar – in contul Asociatiei Club Sportiv Smart Atletic, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Nicolae Titulescu, cont in lei RO26 BACX 0000 0010 0068 9000

Puteti verifica la orice moment situatia inscrierii vizitand pagina Concurenti inscrisi.

Aveti in vedere si urmatoarele aspecte:

 • taxele de participare nu sunt returnabile;
 • locul poate fi transmis unei alte persoane in cazul in care participantul inscris initial nu mai poate ajunge la concurs; taxa de transfer in acest caz este 10 lei.